Politika privatnosti

Poslednje ažuriranje: 22.07.2019.

Ova stranica vas informiše o našim politikama koje se odnose na prikupljanje, upotrebu i otkrivanje ličnih podataka kada koristite našu uslugu.

Ko smo mi?

Naša adresa web mesta je: http://www.sivackidrum.net.

Mi nećemo koristiti ili deliti vaše informacije sa bilo kim, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem Servisa pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom. Osim ako je drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, termini korišćeni u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim uslovima i odredbama, dostupnima na [vpautoterms site_url]

Prikupljanje i upotreba informacija

Dok koristimo našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Informacije koje se mogu identifikovati lično („Lične informacije“) mogu da uključuju, ali nisu ograničene na:

Ime
Adresa E-pošte
Adresa
Log Data

Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje kada posjetite našu Uslugu („Podaci o dnevniku“). Podaci o dnevniku mogu da sadrže informacije kao što su Internet protokol računara (IP adresa), tip pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i drugo statistike.

Google AdSense i DoubleClick kolačić

Google, kao treća strana, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj usluzi.

Cookies

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu uključivati i anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije i čuvaju se na čvrstom disku vašeg računara.

Mi koristimo „kolačiće“ za prikupljanje informacija. Možete uputiti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi

Možemo zaposliti treća lica i pojedince kako bismo olakšali našu uslugu, pružili uslugu u naše ime, izvršili usluge vezane za usluge ili kako bi nam pomogli u analizi načina na koji se koristi naša usluga.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo da bi izvršavali ove zadatke u naše ime i obavezni su da ih ne otkriju ili koriste za bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Sigurnost vaših ličnih podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prenosa putem interneta, ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš servis može da sadrži linkove na druge sajtove koje mi ne koristimo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na sajt treće strane. Savetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje lokacije ili usluga trećih strana.

Privatnost dece

Naša služba se ne obraća nikome ispod 18 godina („Djeca“).

Mi ne prikupljamo svjesne informacije od djece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je Vaše dijete dalo Osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke, odmah ćemo izbrisati takve informacije sa naših servera.

Promene u ovoj politici privatnosti

Možemo povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavještavamo vas o svim promjenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Preporučujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promena. Promene u ovoj politici privatnosti su efektivne kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas.