• Maj 24, 2019, 08:51:57 pre podne
Sivac

Autor Tema: Ovaj gedžet povećaće memoriju vašeg telefona (VIDEO)  (Pročitano 816 puta)

Van mreže jelajelena

  • Drum tim
  • *****
  • Poruke: 2028
  • Reputacija: +16/-4
  • Kad nas zaborave prestanemo da postojimo..
Ovaj gedžet povećaće memoriju vašeg telefona (VIDEO)
« poslato: April 12, 2014, 09:51:32 pre podne »
Ovaj gedžet povećaće memoriju vašeg telefona (VIDEO)
 
DataTravelere microDuo je veoma mali, i može se zakačiti na privezak za ključeve. Standardni USB konektor se okreće za 90 stepeni kako bi se otkrio Micro-USB priključak. Postoji u varijanti od 8,16 i 32 gigabajta, a kako bi ga koristili potrebno je da vaš smartfon podržava OTG tehnologiju

Kingston je predstavio novu vrstu flash memorije za pametne telefone. U pitanju je DataTraveler microDuo koji ima standardni i mini USB konektor i lako može da se poveže na smartfone i tablete koji podržavaju USB On The Go (OTG) tehnologiju. Ovo je odlično rešenje ukoliko imate problema sa manjkom memorije za slike, muziku i druge podatke.

U teoriji, ovo znači da se bilo koji podaci kao što su filmovi, prezentacije, muzika i drugo, veoma brzo mogu prebaciti sa računara na Android uređaj. Ovaj gedžet se može koristiti i kao beckup za telefon ili tablet. Ukoliko ne koristite nijedan cloud servis kako bi sačuvali fotografije i druge podatke, ovo je onda odlično rešenje.DataTravelere microDuo je veoma mali, i može se zakačiti na privezak za ključeve. Standardni USB konektor se okreće za 90 stepeni kako bi se otkrio Micro-USB priključak. Postoji u varijanti od 8,16 i 32 gigabajta.

Ako vaš pametni telefon ne podržava MicroSD memorijsku karticu, onda vam ovo može rešiti problem. Jedini mana je što USB OTG ne podržava svaki smartfon pa je potrebno proveriti specifikacije modela pre nego što se odlučite za kupovinu ovog gedžeta.Pogledajte video:

Izvor
telegraf.rs
« Poslednja izmena: April 12, 2014, 10:09:26 pre podne jelajelena »